Környezetvédelem


Tevékenységünket a környezeti elemek szabályozásának továbbfejlesztésére kiadott 2001 évi kormányrendelet és miniszteri rendeletek alapján végezzük. Ezek a rendeletek biztosítják a környezetvédelmi törvény végrehajtását és az Európai Unióhoz történő csatlakozásunk miatt szükséges jogharmonizációs kötelezettség teljesítését. Mindezek miatt a különböző szervezeti formákban 1980 óta végzett tevékenységünket és jogszabályok összhangját megteremtettük. Az új követelményeknek megfelelőn átalakítottuk mérőszervezetünket, laboratóriumi tevékenységünket új mérőeszközök beszerzésével tettük hatékonyabbá.

A Levegőtisztaság-védelmi vizsgálatok folyamatainak, és a mérőlaboratórium minősítése a Nemzeti Akkreditálási Testületnél megtörtént. Az akkreditálás magában foglalja, a szennyező anyagok meghatározását és a vizsgálati eredmények közlését.

Megbízóink részére teljeskörűen biztosítjuk az időszakosan esedékes, és szükséges adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését.

Mérő műszerezettségünk lehetővé teszi a gáz és olajtüzelő berendezések beálltását, tüzelőberendezések gazdaságossági, üzembiztonság-technikai vizsgálatát, légtechnikai rendszerek beszabályozását, a munkaközi és végellenőrzések elvégzését.