Alapértelmezett színséma
épületgépészeti tervezés, kivitelezés

 
Közvetlen kapcsolat: Az épületgépészeti rekonstrukciók keretében a beruházói, megbízói igényeknek megfelelően fővállalkozóként, tervezőként és kivitelezőként is részt vállalunk, melynek következtében az utóbbi években nagy volumenű megbízásoknak tettünk eleget. Megbízásaink jelentős része úgynevezett "kulcsrakész" teljes körű egyéb szakipari munkát és bonyolítást is magába foglaló:
TECHNIKAI FELSZERELTSÉGÜNK...

...komplett fűtési rendszerek, kazánházak hőközpontok építését vagy felújítását, gázfogadó állomások telepítését teszi lehetővé.
Eszközeink a helyszíni szereléshez szükséges Boch és Atlas-Copco AEG gyártmányú daraboló és megmunkáló gépek, ESAB ívhegesztő, kemény illetve lágyforrasztást lehetővé tevő lánghegesztő és forrasztó berendezések, a termékeny szerelést és csőrögzítést segítő HILTI gyártmányú szögbelövő, fúró és bontókalapácsok.
Szerelési technológiánk a hagyományosnak mondható acélcső, rézcső, REHAU padlófűtés és fűtőtest csatlakozó, Fripex és Alpex SAN csővezeték rendszerek építésére alkalmas.
Az épületek tűzvédelmét biztosító tüzivíz vezeték vagy használati melegvíz ellátó hőközpontok horganyzott anyagú, menetes kötéseinek szerelését 4" átmérőig tudjuk elvégezni a RIDGID menetmetsző gépünk segítségével.
A lemez kémények, szellőzők, acél és alumínium szerkezetek, légtechnikai idomok gyártását általános lemezmegmunkáló gépekkel (ollók, elhajlító, hengerítő gépek) CO2 és AWI hegesztő berendezésekkel végezzük.
Ipari üzemek, csarnokok magasban végzett technológiai, légtechnikai szerelését mobil Állványok, hidraulikus emelők segítségével végezzük.
Mérő műszerezettségünk lehetővé teszi a gáz és olajtüzelő berendezések beálltását, légtechnikai rendszerek beszabályozását, a munkaközi és végellenőrzések elvégzését.


A SZERELÉSI ANYAG BIZTOSÍTÁSÁT,...

...annak érdekében, hogy minősége minden esetben kielégítse a megrendelő igényét, mi végezzük. Az anyag beszerzéshez és mozgatásához szükséges személy és tehergépjárművel rendelkezünk.


ÁRSZINVONALUNK

Munkánk során a felhasznált anyagokat az igényeknek megfelelően biztosítjuk a hagyományostól a legkorszerűbbig, az általánostól a legmagasabb igényeket kielégítőig. Vállalási árainkban így kellően rugalmasak vagyunk. A vállalkozások magas színvonalú előkészítésének eredményeként a gazdasági és pénzügyi helyzetünk stabil, saját erőből képesek vagyunk az elvállalt munkáink finanszírozására.


TEVÉKENYSÉGÜNK SORÁN ELKÉSZITETTÜK
Automatikus időjárásfüggő vagy értéktartó hőmérsékletszabályozástól az épület felügyeleti program biztosította ellenőrző rendszerig, telepítjük az energia felhasználást optimalizáló berendezéseket.