Alapértelmezett színséma
nagykonyhák szellőztetése

 
Közvetlen kapcsolat: NAGYKONYHAI ELSZÍVÓERNYŐK

STANDARD
 
(image)
 
VARIANT
 
(image)
 
DINER
 
(image)
 
KUBUS
 
(image)
 
Nagyfelületű
 
(image)
 
KOMPAKT
 
(image)
 
Szállítás szétszerelt állapotban

Minden ernyőtípus rendelhető szétszerelt állapotban történő szállítással és helyszíni összeszereléssel. Ezáltal lehetővé válik az amúgy megközelíthetetlen helyeken történő elhelyezés. Automatikus vezérlés

Minden ernyőtípus komplett automatikus vezérlő rendszerrel felszerelhető. Tervező program

A Konyhai tervező program használatával jelentősen leegyszerűsödik az elszívóernyők kiválasztása.

ELSZÍVÓ ÉS VILÁGÍTÓ MENNYEZETEK

A mennyezeti szellőztető és világító rendszerek kimondottan nagy konyhák ellátására szolgálnak. Felhasználásuk elsősorban azon konyhák esetében ajánlott, amelyek több, egymástól távolabb eső konyhai berendezéssel rendelkeznek és ezáltal a helyi elszívók telepítése gazdaságtalan és bonyolult lenne, valamint a szellőző légcsatornák elhelyezése rontaná a konyha funkcionalitását. Ez a megoldás abban az esetben is előnyösen alkalmazható, ha csökkenteni kell a konyha belvilágát, illetve ahol a helyi elszívók telepítése a mennyezet szerkezete miatt nem megoldható (pl. boltívek, stb.) Az SKV és TPV típusú mennyezeti szellőztető és világító rendszer telepíthető a nagyon esztétikus megjelenést kívánó előadótermek, előcsarnokok esetében is, ahol az egyenletes megvilágítás és szellőztetés elsőrendű követelmény.

A szabadalommal védett szerkezetű mennyezeti szellőztető és világító rendszer egy gyűjtő és egy elosztó vezetékhálózatból áll. Szükség szerint ívelt fényáteresztő elemeket is tartalmazhat. A szerkezet minden egyes eleme megfelel a konyhai szellőztető rendszerekre érvényes VDI 2052 előírásnak. A gyűjtő és elosztó vezetékekre kapcsolódás módja szerint feloszthatjuk:
Felépítésük szerint feloszthatjuk:
(image)

(image)

 
Tovább a kapcsolódó oldalakhoz